Acasa » Stiri » Infiniti FX by Lorinser

Infiniti FX by Lorinser

Postat in 9 noiembrie 2011
/
Comments are off for this post

Pare oarecum surprinzator sa aflam ca germanii specializati in modificarea modelelor Mercedes-Benz s-au apucat sa modifice un Infiniti.


Dar, daca tinem cont ca este vorba de FX, lucrurile incep sa aiba sens.

Pregatit pentru a fi prezentat la Salonul Auto de la Essen, care ete destinat pietei de after-market, un fel de SEMA european, Infiniti FX a primit un kit exterior pentru a sublinia aspectul, si asa, agresiv si sportiv.


Partea frontala a primit un nou spoiler dotat cu prize de aer generoase, atat pentru racirea franelor cat si pentru radiatorul de aer.

In plus, acesta gazduieste noi lumini de pozitie cu LED, pentru a fi in trendul actual.

Partea laterala a primit noi praguri optimizate aerodinamic, care apropie profilul crossover-ului japonez de asfalt si ii da o imagine mai sportiva.

Partea posterioara a primit un nou spoiler care incorporeaza tevi de esapament cvadruple, dispuse simetric, precum si o lampa stop suplimantara montata in partea inferioara, exact ca la masinile de curse.

Deasupra hayonului troneaza un eleron care arata clar ca nu vorbim despre un model de serie.
Ultima modificare tine de jantele cu diametrul de 22 de inci, care arata pur si simplu spectaculos si intregesc ansamblul.

Dar lucrurile nu se vor opri aici. Oficialii casei germane au anuntat ca orice client poate opta pentru un interior personalizat, incepand de la mocheta si terminand cu ornamentele interioare si tapiteria.

Acest model a fost pregatit pentru piata ruseasca, dar se iau in considerare si alte piete unde Infiniti este prezent.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed