Acasa » Stiri » Kit FAB Design pentru Mercedes E-Klasse Coupe. Bleah…

Kit FAB Design pentru Mercedes E-Klasse Coupe. Bleah…

Postat in 18 ianuarie 2012
/
Comments are off for this post

Daca n-am stii ca este o afacere care trebuie sa produca bani, am fi spus despre FAB Design ca s-a infiintat la initiativa unui miliardar excentric, care s-a nascut cu o ura incurabila fata de produsele Mercedes.

Dar nu este cazul: aparent, exista o mana de oameni dispusi sa plateasca o mica avere pe programele companiei elvetiene. Lor – si numai lor – le dedicam materialul urmator…

Spre deosebire de alte ocazii, cand masinile modificate de FAB socau de-a dreptul, acum avem de-a face cu un kit aproape conventional. In locul bosajelor masive, brizbriz-urilor aplicate haotic si culorilor tembele, preparatorul din Hunzenschwil propune un design absolut decent, unde pana si aplicatiile wide-body – practic, specialitatea casei – au fost supuse cenzurii. Cu alte cuvinte, extensiile aripilor iti sar in continuare in ochi, dar nu te mai “orbesc� ca odinioara.

In schimb, jantele cu design specific casei elvetiene au ramas, iar dimensiunea de 20 inch este mai mult decat potrivita pentru impresionarea audientei de pe trotuare.

Totusi, ar fi ceva peste care nu putem sa trecem: partea frontala. Care a fost complet schimbata prin instalarea unei bare de protectie cu LED-uri de zi, al carei element central strica tot “dichisul� calandrului original. Chiar nu conteaza ca include elemente de carbon “trendy�: in viziunea noastra, ar trebui sa dispara.

Pe de alta parte, am dedicat materialul fanilor FAB Design…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed