Acasa » Stiri » Audi A7 de la B&B Automobiltechnik

Audi A7 de la B&B Automobiltechnik

Postat in 24 ianuarie 2012
/
Comments are off for this post

Teoretic, la volanul unui Audi A7, este imposibil sa treci neobservat – in defintiv, de asta l-au si creat –, insa oamenii de la B&B Automobiltechnik nu obisnuiesc sa-si asume riscuri.

Iata dovada: un bodykit inconfundabil care, chiar daca nu preschimba masina in cel mai elegant coupe “4-door� din lume, ii asigura plusul de special despre care oricine va avea o parere. Obligatoriu.

Din ce este alcatuit? Pai, ingredientele obisnuite: un kit de suspensie (in cazul dat, garda la sol a scazut cu 30 mm), niste bosaje reliefate si nelipsitele jante cu design specific (tunerul german propune marimi de 19, 20 si 21 inch).

Odata rezolvata problema aspectului, au trecut la lucrurile care nu se vad, ci se simt. Respectiv, au creat trei programe pentru V6-le TFSI de trei litri. In cea mai “domestica� varianta, acesta produce 385 CP si 490 Nm (asadar, cu 85 CP, respectiv 50 Nm mai mult decat unitatea de serie); pentru cei pretentiosi, insa, exista un kit ce duce totalul la 408 CP si 520 Nm. Inca e putin? Nici o problema: alege ultima treapta si pe fisa tehnica a sportivei vor fi trecuti 425 CP si 540 Nm.

OK, OK – exista si un kit pentru dieselul “trei-zero�. Care-l ajuta sa produca 325 CP si 640 Nm. Hai, macar acum rezista ispitei…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed