Acasa » Stiri » Audi R8 Spyder, acum disponibil si cu V8-ul 4.2 FSI

Audi R8 Spyder, acum disponibil si cu V8-ul 4.2 FSI

Postat in 1 iulie 2010
/
Comments are off for this post

Ai impresia ca un R8 Spyder cu motor V10 e cam exagerat? Atunci etaleaza-ti “modestia� la volanul unui R8 Spyder V8, ce va fi disponibil incepand cu cel de-al treilea trimestru al anului curent.

Masina va fi propusa mai intai in Germania la un pret de start de 121.000 de euro, urmand ca, mai apoi, sa ajunga si pe celelalte piete europene.

Asadar, ce primesti de acesti bani, in afara designului virtual identic cu al fratelui mai potent? Pai, 430 CP si 430 Nm, in mare, agregatul V8 4,2 FSI – o mai veche cunostinta pentru cine a avut norocul sa testeze versiunea originala a lui R8 – propulsand masina pana la 100 km/h in numai 4.8 secunde.

Viteza maxima este de 299 km/h, insa ea pare destul de putin relevanta in conditiile in care freza trebuie sa ramana perfecta; mai degraba, trebuie mentionat faptul ca, dincolo de peisajul luxuriant oferit de habitaclu (piele, fibra de carbon, finisari “piano black� si Alcantara), Audi R8 Spyder 4.2 FSI este, gratie sistemului de recuperare a energiei, o masina ceva mai ecologica.

Dar nu cu mult: consumul mediu pentru varianta cu transmisie manuala este de 14,9 litri/100 km…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed