Acasa » Stiri » Fabrica de zvonuri: Lamborghini pregateste un SUV bazat pe noul Touareg

Fabrica de zvonuri: Lamborghini pregateste un SUV bazat pe noul Touareg

Postat in 20 iulie 2010
/
Comments are off for this post

Stim, stim, ati auzit asta de mai multe ori in ultimii ani, dar, de data aceasta, se pare ca izul de adevar este mai pregnant ca oricand.

Dupa mai multe tentative de patrundere in segmentul 4×4 de lux, Lamborghini pare in sfarsit decis sa arate (nemtilor) cum se construieste un SUV supersport, chiar daca marca din Sant’Agata nu are o istorie magulitoare in acest sens.

Iar cand o spunem, stii bine la ce ne referim: monstrul LM002, un tot-teren pe langa care pana si Hummer H1 pare rahitic. Viitorul SUV nu va avea insa nici o legatura cu masa, marimea si, mai ales, apetitul dihaniei lansate in 1986, desi sursele apropiate proiectului nu exclud din calcul posibilitatea amplasarii unui V12 sub capota.

OK – este de asteptat ca italienii sa prefere, mai degraba, un V10 sau un V8, avand in vedere normele referitoare la consum si emisiile poluante. In plus, Lamborghini se gandeste si la lansarea unei versiuni V8 a lui Gallardo, care sa puna si mai multa presiune pe recent lansatul Ferrari 458 Italia.

Cand va fi lansat noul SUV Lamborghini, nimeni nu stie exact; totusi, un lucru e cert: atunci cand se va intampla asta, asteptati-va sa vedeti o groaza de modele Cayenne, X5/X6 si Q7 pe site-urile de anunturi second-hand.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed