Acasa » Stiri » G-Coupe este primul “IPLâ€? al lui Infiniti

G-Coupe este primul “IPL� al lui Infiniti

Postat in 13 august 2010
/
Comments are off for this post

Deocamdata, titulatura de IPL nu spune nimanui nimic, insa, daca noua divizie sport a lui Infiniti se va ambitiona sa ne lase surprinda cu fiecare bolid nou creat, cele trei litere se vor bucura de notorietatea unor nume ca AMG si Motorsport in foarte scurt timp.

Deocamdata, prima incercare a “tunerului� japonez este mai degraba una timida, plusul de putere inregistrat de G-Coupe dupa “tratament� fiind de doar 18 CP; totusi, succesul nu se masoara intotdeauna in cifre seci.

Iar cand spunem asta, ne referim in primul rand la designul exterior, care, in urma instalarii obligatorului kit aerodinamic, a devenit, din atragator, aproape irezistibil. Si sa nu uitam de componenta tehnica, care, desi bine ascunsa in spatele bosajelor dolofane, pragurilor laterale a la NFS Underground si jantelor de 19 inch, nu va intarzia sa iasa la rampa dupa “punerea� contactului.

Motor V6 de 3,7 litri, 348 CP si 374 Nm, suspensii fata cu 20% mai rigide decat cele de serie, sistemul de franare de inalta performanta si, cireasa de pe tort, un diferential cu patinare limitata – iata principalele elemente care-l vor diferentia pe G-Coupe IPL de oricare alt Infiniti in doua usi, inclusiv in ceea ce priveste pretul…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed