Acasa » Stiri » BMW X1 este cel mai bine vandut SUV premium

BMW X1 este cel mai bine vandut SUV premium

Postat in 15 august 2010
/
Comments are off for this post

Mezinul gamei de SUV-uri BMW a devenit cel mai bine vandut Sport Utility premium din Europa, dupa ce bavarezii au reusit sa instraineze in prima jumatate a anului nu mai putin de 44.067 de unitati.

Cifra este superioara cu doar 407 unitati celei inregistrate de Audi Q5, ambele modele creand o adevarata prapastie intre ele si ocupantul pozitiei a treia, Volvo XC60.

“Suedezul� a reusit sa convinga mult mai putini clienti, cele 29.616 unitati comercializate stand marturie a acestui fapt; totusi, XC60 a izbutit, la randu-i, sa monteze un avans considerabil fata de ultimii doi membri ai acestui Top 5, Land Rover Freelander (20.138 de unitati vandute) si BMW X5 (16,565 de unitati vandute).

Revenind la X1, se pare ca marele sau avantaj in fata celorlalte SUV-uri din clasament a fost pretul imbatabil, un atu pe care l-am remarcat si noi cu ocazia sesiunii de test-drive.

Numai luna trecuta, BMW a reusit sa vanda peste 11.000 de modele X1 din cele 44.067, un stroc ce are toate sansele sa ramana constant cel putin pana la intrarea in scena a concurentilor de la Audi si Mercedes. Asta daca, nu cumva, chiar “varulâ€? MINI Countryman va avea ceva de spus…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed