Acasa » Stiri » Chevrolet Orlando: primele imagini

Chevrolet Orlando: primele imagini

Postat in 25 august 2010
/
Comments are off for this post

Iata si primele fotografii ale noului Chevrolet Orlando, un MPV compact pe care producatorul american il va prezenta luna viitoare la Paris.

Masina, care va da piept cu Renault Scenic si VW Touran pe piata europeana, propune un habitaclu cu sapte locuri si un design ce-l apropie evident de Cruze (fratele sau de platforma), insa si o gama de motorizari usor diferita de a inlocuitorului lui Lacetti.

Mai precis, vom avea de ales intre trei propulsoare: un entry-level pe benzina de 1,8 litri si 141 CP si doua variante ale aceluiasi diesel de doi litri, de 131, respectiv 163 CP. Chevy ne va da inclusiv posibilitatea alegerii intre o transmisie manuala si una automata, ultima urmand a avea sase trepte.

Interesant este insa si faptul ca liderii celei mai prolifice dintre marcile grupului GM nu il vor debarca pe Orlando si in SUA, in ciuda faptului ca modelul pe care acesta l-ar inlocui, HHR, este destul de vechi si are o clientela din ce in ce mai “subtire�. Exista o teorie conform careia Chevrolet vrea sa-si “dreseze� musterii sa cumpere modele Equinox, insa nici respectivul crossover nu ofera la interior sapte locuri.

De indata ce aflam care e faza, vei fi printre primii instiintati.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed