Acasa » Stiri » Nissan Ellure, Murano CrossCabriolet si Quest sunt asteptate in Sin City

Nissan Ellure, Murano CrossCabriolet si Quest sunt asteptate in Sin City

Postat in 31 august 2010
/
Comments are off for this post

Nissan doreste sa impresioneze intreaga audienta a Salonului Auto de la Los Angeles si, in acest scop, va introduce trei masini noi. Una dintre ele, prototipul Ellure, va mai sta ceva pe “tusa� pana va ajunge in productia de serie; in schimb, celelalte doua sunt gata sa ocupe vitrinele dealerilor.

Iar Murano CrossCabriolet, in ciuda numelui (si a talentului sau), se anunta hitul toamnei in SUA.

Banuiesti bine: Murano CrossCabriolet este, deocamdata, primul si ultimul crossover cu tractiune integrala din lume care se poate decapota. Spatiul pentru pasageri va fi asemanator cu cel din versiunea “normala�, in schimb cel destinat bagajelor va fi ceva mai mic; cu toate acestea, oficialii companiei nipone ne asigura ca portbagajul, chiar si cu acoperisul pliat, va fi indeajuns de incapator pentru a inghiti obisnuitul set de crose pentru golf. Momentul lansarii comerciale – la inceputul lui 2011.

Cealalta premiera anuntata de Nissan este MPV-ul Quest, un urias pe masura Toyotei Sienna care va avea sub capota un motor V6 de 3,7 litri si 300 CP. El isi va tenta potentialii clienti cu un habitaclu extrem de spatios si bine echipat, insa, cine nu are o familie prea numeroasa si, pe deasupra, e preocupat de mediul inconjurator, se poate orienta catre Leaf EV.

Versiunea de serie a celui mai curat model Nissan va fi de asemenea prezentata la Los Angeles, aceasta urmand a fi propusa la un pret de baza de 32.780 de $ (“scorul� scade pana la 25.280 de $ dupa aplicarea subventiei guvernului SUA).

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed