Acasa » Stiri » Volkswagen Touran de la MR Car Design

Volkswagen Touran de la MR Car Design

Postat in 22 septembrie 2010
/
Comments are off for this post

Ai mers vreodata cu familia la picnic si a trebuit sa suporti sicanele unui baietas cu hot-hatch, expert in tachinarea taticilor cu monovolume? Nici o problema: nemtii de la MR Car Design au antidotul.

Care, din fericire, este chiar atat de eficient pe cat iti da de inteles imaginea alaturata.

Asadar, avem de-a face cu una bucata VW Touran modificat, sub a carui capota zace un motor misterios de 220 CP si 457 Nm (MR Car Design nu a dezvaluit mai multe date despre grupul motopropulsor, insa, judecand dupa marimea cuplului, banuim ca acesta are la baza binecunoscutul 2.0 TDI).

Pentru a ajunge la aceste valori, agregatul a suferit un mic tuning al ECU-ului, operatiune taxata de compania din Erftstadt cu 699 de euro; evident, pachetul complet include mult mai multe modificari – tehnice si estetice –, gata sa duca MPV-ul german la un alt nivel de performante si de… pret.

Spre exemplu, kit-ul aerodinamic scumpeste factura cu 878 de euro, in timp ce suspensia sport si jantele de 20 de inch adauga inca 2.148 de euro la “scorul final�. Iar daca vrei ca tacamul sa fie complet, MR Car Design iti va instala bucuros atat un intercooler (599 de euro), cat si o evacuare speciala (1.150 de euro).

Una peste alta, aproape 5.000 de euro in schimbul furnizarii unei umilinte de zile mari. Sigur ca merita…