Acasa » Stiri » Volkswagen Touran de la MR Car Design

Volkswagen Touran de la MR Car Design

Postat in 22 septembrie 2010
/
Comments are off for this post

Ai mers vreodata cu familia la picnic si a trebuit sa suporti sicanele unui baietas cu hot-hatch, expert in tachinarea taticilor cu monovolume? Nici o problema: nemtii de la MR Car Design au antidotul.

Care, din fericire, este chiar atat de eficient pe cat iti da de inteles imaginea alaturata.

Asadar, avem de-a face cu una bucata VW Touran modificat, sub a carui capota zace un motor misterios de 220 CP si 457 Nm (MR Car Design nu a dezvaluit mai multe date despre grupul motopropulsor, insa, judecand dupa marimea cuplului, banuim ca acesta are la baza binecunoscutul 2.0 TDI).

Pentru a ajunge la aceste valori, agregatul a suferit un mic tuning al ECU-ului, operatiune taxata de compania din Erftstadt cu 699 de euro; evident, pachetul complet include mult mai multe modificari – tehnice si estetice –, gata sa duca MPV-ul german la un alt nivel de performante si de… pret.

Spre exemplu, kit-ul aerodinamic scumpeste factura cu 878 de euro, in timp ce suspensia sport si jantele de 20 de inch adauga inca 2.148 de euro la “scorul final�. Iar daca vrei ca tacamul sa fie complet, MR Car Design iti va instala bucuros atat un intercooler (599 de euro), cat si o evacuare speciala (1.150 de euro).

Una peste alta, aproape 5.000 de euro in schimbul furnizarii unei umilinte de zile mari. Sigur ca merita…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed