Acasa » Stiri » Chrysler 200: primele imagini

Chrysler 200: primele imagini

Postat in 13 octombrie 2010
/
Comments are off for this post

Tasteaza “Chrysler 200C Concept� pe Google, apasa “Search� si memoreaza fiecare detaliu al masinii desfasurate in fata ochilor. Apoi vino-napoi pe i-car.ro, pentru a compara prototipul cu sedanul surprins in fotografiile atasate la acest articol.

Daca vei fi la fel de dezamagit ca si noi, te asteptam la o bere sa vorbim despre asta.

Nu exagerez – am petrecut o jumatate de zi in cautarea celui mai “moale� adjectiv potrivit a descrie munca designerilor americani, si altul in afara lui “conservator� nu am gasit. Ceea ce, oricum, in contextul asa-zisei revolutii Chrysler, este echivalent cu o injuratura.

Colegul Dragos incerca sa faca o paralela cu noul val de “familiale� coreene, precum Hyundai Sonata si KIA Optima; efort inutil: strict in privinta esteticii, “noul� Chrysler 200 abia daca se ridica deasupra lui Sebring.

Bine totusi ca, fata de acelasi Sebring, masina se anunta un important pas inainte la nivelul tehnicii si calitatii materialelor. Producatorul din Detroit mentioneaza imbunatatiri considerabile ale tabloului de bord, scaunelor si insonorizarii, in timp ce fisa tehnica trambiteaza aparitia agregatului V6 Pentastar de 3,6 litri. Acesta este capabil de cel putin 280 CP sub capota celorlalte modele fabricate de concernul american, insa clientii care nu obisnuiesc sa se grabeasca in calatoriile lor pot merge pe mana propulsorului de 2,4 litri (ce va fi cuplat, in functie de echipare, la o transmisie automata cu patru trepte sau la una automata cu sase).

Vom reveni cu informatii noi de indata ce Chrysler le va face publice. Pana atunci, ia o lamaie.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed