Acasa » Stiri » China in her eyes: Citroen va lansa in Tara Marelui Zid o versiune de serie a conceptului Metropolis

China in her eyes: Citroen va lansa in Tara Marelui Zid o versiune de serie a conceptului Metropolis

Postat in 27 octombrie 2010
/
Comments are off for this post

Pregateste-te pentru cea mai tulburatoare lansare a lui Citroen de la prezentarea lui DS incoace: Metropolis, berlina de lux de 5,3 m lungime, doi metri latime si 1,4 m inaltime, va fi produsa pentru China si alte piete atent selectionate de francezi.

Superbul sedan va purta, destul de probabil, numele DS9 si va fi fabricat de grupul PSA in colaborare cu producatorul chinez Changan Automobile Group.

“Metropolis va deveni un produs de serie, o masina reala. Elementele de design ale conceptului vor fi utilizate de catre o masina de lux dezvoltata in China. Vrem sa construim o linie de modele premium in China, iar Metropolis este emblematic pentru strategia noastra�, au fost vorbele presedintele diviziei asiatice a lui Citroen, Gregoire Olivier, in cadrul unui interviu acordat celor de la Autonews China.

Olivier nu a precizat in ce tari ar mai putea fi comercializat Metropolis/DS9 si nici cate unitati vor fi asamblate anual, insa este posibil ca acesta sa concureze cu limuzinele de lux germane si in Europa.

Ramane de vazut ce motorizari vor propune francezii sub capota imensei limuzine, mai ales ca gurile rele vorbesc deja despre pastrarea propulsiei conceptului (grup motopropulsor hibrid, format dintr-un V6 pe benzina de doi litri si un motor electric, capabil de 460 CP). Hai, votati V12-le lui 907…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed