Acasa » Stiri » Audi A1 de la HS Motorsport. Si Autohaus Kempen.

Audi A1 de la HS Motorsport. Si Autohaus Kempen.

Postat in 9 noiembrie 2010
/
Comments are off for this post

Dupa atatea limuzine si SUV-uri Audi minunat preparate de diversi tuneri, dar cam greu de digerat (senzatia ca incaleci pe un uragan si preturile exorbitante au o legatura cu asta), iata si un desert usor, sosit sub forma unui A1 mai mentolat decat un Halls.

Rezultat al colaborarii dintre HS Motorsport si Autohaus Kempen, gagalicea de numai 3,95 m lungime se lauda cu un set de roti cu jante de 18 inch si un motor turbo de 1,4 litri si 147 CP.

Cei 147 CP (si 250 Nm) reprezinta un salt important comparativ cu oferta modelului standard (un A1 1.4 TSI este capabil de numai 122 CP si 200 Nm), insa „bombita� din imagini merita apreciata si pentru calitatile trenului de rulare: kit-ul de suspensie al celor de la H&R promite mari satisfactii pe un drum virajat, fie doar si daca ne gandim la faptul ca garda la sol s-a micsorat cu 55 mm in fata si 60 mm in spate.

Intre timp, evacuarea Fox a la VW Golf R, difusser-ul aerodinamic si scaunele Recaro te vor asista in alte probe de foc, precum cea a descurajarii indivizilor obisnuiti sa provoace masini din categoria „all show, no goâ€?…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed