Acasa » Stiri » Fabrica de zvonuri: Honda CR-Z cu motor turbo

Fabrica de zvonuri: Honda CR-Z cu motor turbo

Postat in 6 decembrie 2010
/
Comments are off for this post

Daca ai citit testul nostru cu Honda CR-Z, inseamna ca stii ce urmeaza sa spunem. Dar te-ai insela: de fapt, noi dorim sa-ti povestim despre posibilitatea aparitiei unei versiuni turbo a lui CR-Z, servita de japonezi pe post de aperitiv inaintea felului principal – teribilul CR-Z Type-R.

Ti-am atras atentia? Bun – atunci stai jos, pune-ti capul intre palme si soarbe fiecare cuvant.

Potrivit celor de la Autocar, Honda pare sa plece urechea la rugamintile fanilor lui CR-Z, ce-si doresc un pic mai multa putere din partea coupe-ului bazat pe Insight (OK, un pic mai multa). Iar solutia ar putea fi inlocuirea propulsiei hibride de 124 CP cu un agregat turbo de 1,6 litri, capabil de vreo 160 CP.

Aceeasi unitate si-ar putea face loc si sub capota modelelor Jazz, Accord si viitorului Civic, insa, fie vorba intre noi, pe o masina ca CR-Z ar putea demonstra adevarata masura a valorii sale.

Britanicii n-au uitat sa arunce un strop de gaz si pe zvonul care da aproape sigura dezvoltarea unui CR-Z Type-R, precizand o putere de 200 CP pentru viitorul bolid nipon; pentru moment insa, noi ne-am multumi si cu fratele sau mai benign.

Ce sperante sunt ca acesta sa fie produs? Pai, adu-ti aminte ce CR-Z fioros a prezentat Honda la SEMA. Apropo, mica bestie avea sub capota un “unu-cinci� turbo…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed