Acasa » Stiri » Off-road party: Volkswagen Transporter se aventureaza pe terenuri accidentate

Off-road party: Volkswagen Transporter se aventureaza pe terenuri accidentate

Postat in 9 decembrie 2010
/
Comments are off for this post

Daca faci parte din grupul de oameni care stiu sa aprecieze calitatile unui monovolum solid si capabil precum VW Transporter, inseamna ca te vei bucura teribil la auzul vestii urmatoare: producatorul din Wolfsburg a lansat o versiune speciala a modelului 4×4, echipata cu toate cele necesare unei escapade in teren accidentat.

Pescuit, vanatoare, vacante in varf de munte – gandeste-te la orice gen de aventura si noul Transporter Rockton 4MOTION o va face posibila, gratie modificarilor substantiale aduse trenului de rulare, transmisiei si structurii caroseriei.

Doua variante ale MPV-ului vor fi disponibile: una “normala�, dotata cu diferential blocabil, sistem 4WD Haldex si suspensii “heavy-duty�, si una cu pachet “Expedition�, ce include, pe langa cele mentionate anterior, un set de roti cu jante de 16 inch si anvelope all-terrain, o cutie de transfer si un sistem de sine pentru fixarea scaunelor suplimentare. Clientii vor avea de ales, de asemenea, intre doua motoare (de fapt, doua versiuni ale aceluiasi turbodiesel de doi litri): unul de 140 CP si unul de 180 CP.

Cel mai ieftin VW Transporter Rockton 4MOTION va costa in Germania 34.545 de euro (fara TVA), in timp ce modelul echipat cu pachetul Expedition va porni de la 42.490 de euro, fara TVA. OK, 45.000 de euro cu rezervarile la cabana pentru sapte insi si sesiunile de rafting…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed