Acasa » Stiri » NAIAS 2010: MINI aduce conceptul Paceman la Detroit

NAIAS 2010: MINI aduce conceptul Paceman la Detroit

Postat in 20 decembrie 2010
/
Comments are off for this post

MINI va testa reactia americanilor fata de introducerea unui crossover de fite la Salonul Auto de la Detroit, unde va prezenta conceptul Paceman.

In esenta un Countryman cu doua usi si alura de coupe, Paceman are toate sansele sa devina urmatorul membru al gamei MINI, idee sugerata, intr-un fel, chiar de catre oficialii marcii britanice.

“MINI Paceman ar putea deveni o noua piatra de hotar in procesul de dezvoltare al companiei si al portofoliului de produse� suna una din frazele mapei de presa, semn ca insularii vor produce masina daca reactia publicului va fi una pozitiva. Si nu prea vedem de ce nu ar fi, dat fiind look-ul de coupe, jantele de 19 inch, bosajele bulbucate si, mai ales, acel minunat “floating-roof� (merci, Land Rover) ce pare sa leviteze deasupra capului pasagerilor.

Apropo de pasageri, sunt sanse mari ca acestia sa se simta destul de stingheriti in habitaclul mititelului de numai 4,11 m lungime, 1,79 m latime si 1,54 m inaltime; totusi, nu e mai putin adevarat ca avem de-a face cu un produs dedicat celui de la volan (marturie stand si agregatul turbo de 1,6 litri, 211 CP si 260 Nm de sub capota).

Un Cooper S nepasator la hartoapele si bordurile bucurestene? Cateva mii si in Europa, va rugam…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed