Acasa » Stiri » NAIAS 2011: Chevrolet Sonic, galagiosul de la grupa mica

NAIAS 2011: Chevrolet Sonic, galagiosul de la grupa mica

Postat in 10 ianuarie 2011
/
Comments are off for this post

Momentan, in SUA, oferta lui Chevrolet la nivelul clasei mici este una dintre cele mai slabe, insa lucrurile se vor schimba mai repede decat spera concurenta.

La Detroit, cel mai prolific fabricant din grupul GM il va prezenta pe succesorul lui Aveo, Sonic, despre care putem spune deja ca va face valuri printre cei tineri.

Uita-te la el si spune-ne daca ai mai vazut in ultima vreme un mititel atat de artagos. Jantele de mari dimensiuni lasa impresia ca aceasta este o versiune sport, insa Sonic nu pare a avea nevoie de asemenea artificii pentru a-ti patrunde in suflet. De laudat este si faptul ca habitaclul tine hangul exteriorului, minunata combinatie analog/digital a instrumentarului de bord (merci, Beat!) sosind ca un desert savuros dupa pranzul condimentat cu bosaje obeze, blocuri optice cu uitaturi aprige si panouri de tabla bombastice.

Sonic va fi propulsat de un motor pe benzina de 1,8 litri despre a carui performante nu stim inca nimic, insa un lucru e cert: daca-ti plac pachetelele de,musai trebuie sa ceri agregatul turbo de 1,4 litri si 138 CP. Ambele vor fi cuplate standard la transmisii manuala cu cinci trepte, Chevrolet oferind pe lista cu optionale si o cutie automata cu sase rapoarte. Doar vorbim de America…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed