Acasa » Stiri » Audi planuieste o uzina in SUA

Audi planuieste o uzina in SUA

Postat in 11 ianuarie 2011
/
Comments are off for this post

In mod normal, asemenea stiri ajung in categoria “se aude, se zice, se crede�, insa, cum vestea de mai sus a fost data de insusi presedintele Audi, Rupert Stadler, o sa o luam ca pe o certitudine.

Prin noua unitate de productie, Audi va deveni o piesa importanta in angrenajul planului de expansiune Volkswagen in Lumea Noua, in urma caruia gigantul din Wolfsburg si-ar putea dubla vanzarile in viitorii sapte ani.

“Intrevedem o crestere serioasa a vanzarilor pe aceasta piata. Iar acolo unde vindem masini multe, trebuie sa si implementam un plan de productie local�, a declarat Stadler intr-un interviu acordat celor de la Automotive News Europe. Decizia finala in ceea ce priveste uzina va fi luata in urmatorii patru ani, insa analistii sunt aproape convinsi ca aceasta va avea la baza un raspuns afirmativ.

Anul trecut, Audi a vandut peste 100.000 de masini in Statele Unite – record absolut –, iar o fabrica pe teren american ar reduce enorm riscurile privind fluctuatiile euro/dolar.

Pe viitor, Audi planuieste o expansiune serioasa a gamei comercializate in SUA, masini precum A1, A5 Sportback ori SUV-ul Q3 putand contribui decisiv la realizarea obiectivului propus pentru 2018 – 200.000 de unitati vandute anual.

sursa: Automotive News

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed