Acasa » Stiri » Volkwagen Tiguan facelift: imagini oficiale

Volkwagen Tiguan facelift: imagini oficiale

Postat in 7 februarie 2011
/
Comments are off for this post

Avand in vedere cele 572.000 de unitati Tiguan vandute de la lansarea modelului incoace, acesta nu parea a avea nevoie de o intinerire grabnica; totusi, motivul accelerarii procesului este cat se poate de serios: potrivit comunicatului oficial, cererea pentru “vechea� masina a fost atat de mare, incat stocurile s-au epuizat.

Ca atare, prezentarea primelor fotografii cu Tiguan facelift coincide cu… startul vanzarilor SUV-ului, al carui pret de baza – valabil pentru versiunea 1.4 TSI Trend & Fun – va fi de 24.175 de euro in Germania.

Prezentarea “de facto� a modelului improspatat va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, unde vor fi dezvaluite, intr-o prima faza, cele mai evidente schimbari ale designului exterior: masca frontala, ce integreaza calandrul drept ca o rigla si farurile cu LED-uri pentru luminile de zi, bara de protectie fata cu look diferit si stopurile asemanatoare cu cele de pe Touareg.

Despre habitaclu nu s-a spus inca nimic, insa tu trebuie sa te astepti la cel putin doua noutati: 1) o calitate a materialelor (si finisarilor) superioara fostei versiuni; 2) o noua lista de gadget-uri, mai mult sau mai putin folositoare soferului din mileniul 3.

In rest, chestiile obisnuite: siguranta de cinci stele EuroNCAP, motoare TDI si TSI mai eficiente decat un atentat la zona genitala si un raport pret calitate excelent. Una peste alta, suficiente motive pentru vanzarea a inca 572.000 de Tiguan-uri, nu?

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed