Acasa » Stiri » Preview Geneva 2011: Maserati GranCabrio Sport, pregatit pentru debutul elvetian

Preview Geneva 2011: Maserati GranCabrio Sport, pregatit pentru debutul elvetian

Postat in 22 februarie 2011
/
Comments are off for this post

Mai multi cai putere, un tren de rulare mai dinamic si o cutie de viteze cu un raspuns imbunatatit – cam asa se poate rezuma, din punct de vedere tehnic, noua versiune Sport a lui Maserati GranCabrio.

Si totusi, chestiile astea ne intereseaza tot atat de mult pe cat ii intereseaza pe guvernanti de soarta romanilor. Cel putin, noi avem un motiv intemeiat – inca ne uitam la poze cu ochii cat cepele.

Crezi ce vrei, dar pentru noi totul e clar: Maserati GranCabrio este cel mai misto cabriolet cu patru locuri din lume. Asa cum Quattroporte este cea mai frumoasa limuzina de lux din lume. Iar daca o atare capodopera vine cu un set de jante smechere si un rosu cu nume de licoare afrodisiaca (Rosso Trionfale, mai precis), nu ne mai ramane decat sa ciocnim paharele.

Sigur, sub capota regasim un V8 de 4,7 litri impins la 450 CP si 510 Nm, conectat la cea mai buna dintre transmisiile disponibile in magazia lui Maserati – cea ZF cu sase trepte de pe Quattroporte Sport GT S –, insa spune sincer ce ai prefera: sa ramai fara peruca la 285 km/h sau sa rulezi incet pe langa trotuar, ca o adevarata vedeta a verii lui 2011? Mda, asa ziceam si noi…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed