Acasa » Stiri » Important la Geneva: Brabus 700 Biturbo este un SLS venit din iad

Important la Geneva: Brabus 700 Biturbo este un SLS venit din iad

Postat in 1 martie 2011
/
Comments are off for this post

Limuzina de lux de 800 CP? Bifat. Tot-teren de 700 CP cu punti rigide si trei diferentiale blocabile, dedicat exclusiv… asfaltului? Bifat. Roadster de lux imposibil de controlat? Este si el. Oare ce lipseste din garajul de un milion de euro al unui fan Mercedes psihopat? A da – un SLS AMG mesterit de Brabus.

Comparativ cu alti monstri creati in laboratoarele din Bottrop, 700 Biturbo nu este atat de fioros, iar motivul este chiar motorul. Din cate am auzit, V8-ul de 6,2 litri, creatie 100% a tunerului oficial Mercedes, nu este atat de solid incat sa permita o schimbare din radacini a structurii; ca atare, Brabus a trebuit sa se multumeasca “doar� cu instalarea a doua turbocompresoare.

In final, a rezultat o putere de 700 CP si un cuplu maxim de 850 Nm, suficient pentru ca GT-ul cu doua locuri sa inregistreze performante de supercar: 0-100 km/h in 3,7 secunde, 0-200 km/h in 10,2 secunde si viteza maxima de 340 km/h.

Ar mai fi trebuit sa spunem cate ceva despre kit-ul de caroserie proiectat in tunelul de vant, uriasele roti cu jante Monoblock (20 de inch pe fata, 21 de inch pe spate) si kit-ul de suspensie sugerat de Bilstein (ce coboara garda la sol cu 30 mm); totusi, credem ca ai deja suficiente motive ca sa nu uiti de standurile tunerilor prezenti la Geneva…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed