Acasa » Stiri » Important la Geneva: Lexus LF-A Nurburgring Package este mai special decat specialul

Important la Geneva: Lexus LF-A Nurburgring Package este mai special decat specialul

Postat in 8 martie 2011
/
Comments are off for this post

Lexus este atat de mandru de isprava din cursa de 24 de ore de la Nurburgring – cand masinile sale au terminat, in clasamentul categoriei, pe primele trei pozitii –, incat s-a hotarat sa sarbatoreasca momentul cu o editie limitata a lui LF-A.

Numele sau este LF-A Nurburgring Package si, daca-ti face cu ochiul si dispui de fonduri, ai face bine sa te grabesti: doar 50 de exemplare vor fi fabricate.

Cu alte cuvinte, kit-ul tehnico-stilistic va fi implementat pe doar 50 din cele 500 de unitati LF-A programate, insa propunerea japonezilor merita o cursa contra-cronometru impotriva vecinul milionar: caroseria cu elemente aerodinamice din CFRP (spoilere, “buze� deportante si eleron fix) ascunde un motor cu 10 CP mai puternic decat V10-le “normal� (asadar, 562 CP) si un tren de rulare cu suspensii intarite.

Masina sta cu 10 mm mai jos decat un LF-A obisnuit si are o cutie de viteze ce schimba cu 0,15 secunde mai repede, iar daca mai socotim si setul de gume ultraaderente, atunci e limpede ca avem in fata ochilor o japoneza a naibii de speciala. Nu ca Yoko Ono, dar pe-aproape…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed