Acasa » Stiri » Mercedes G-Klasse de la Brabus

Mercedes G-Klasse de la Brabus

Postat in 16 martie 2011
/
Comments are off for this post

Oamenii pot cheltui bani grei pe cele mai inutile lucruri, de la cluburi de fotbal englezesti pana la inele de logodna pentru iepurasi Playboy, insa rareori vei gasi un exemplu mai bun de irosit valuta decat Brabus 800 Widestar.

Arata ca imperecherea nereusita dintre un bloc cu patru etaje si Escalade-ul lui P Diddy, iar, ca tacamul sa fie complet, se lauda cu unul dintre cele mai puternice motoare V12 produse vreodata.

Probabil, Brabus a vrut sa dovedeasca ca un tot-teren veritabil, echipat cu punti rigide si trei diferential blocabile, poate “fugi� la fel de repede ca un Lamborghini alimentat cu ardei iuti; problema e ca nimeni nu a cerut o atare demonstratie. Sau, cel putin, nu stim noi pe cineva care sa fi visat la un G-Klasse cu jante de 23 de inch, animat de un V12 de 800 CP si 1.100 Nm.

Fara indoiala, cele cateva sute de mii de euro iti vor aduce satisfactia de a umili sportive cu pretentii intre doua semafoare (800 Widestar rezolva “suta� in patru secunde); problema e ca poti face asta dand aceiasi bani pe un Brabus care nu te ameninta cu moartea la prima curba mai stransa…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed