Acasa » Stiri » McLaren va oferi ceva nou in fiecare an

McLaren va oferi ceva nou in fiecare an

Postat in 26 aprilie 2011
/
Comments are off for this post

Multi au fost de parere ca pe sefii lui McLaren i-a luat gura pe dinainte atunci cand au declarat razboi lui Ferrari, insa iata ca micul producator britanic are resursele necesare sustinerii afirmatiilor.

Potrivit unui membru al conducerii, compania va lansa cate un model nou in fiecare an, un obiectiv deloc marunt pentru o firma care, in 2011, planuieste sa vanda doar 1.000 de modele MP4-12C.

Aici trebuie facuta o precizare: cele 1.000 de modele nu reprezinta un target impus de catre departamentul de marketing, ci pur si simplu oglindesc capacitatile de productie ale lui McLaren. Cu alte cuvinte, 600 din cei 1.600 de indivizi care au depus comenzi ferme trebuie sa se puna pe asteptat.

Acestea fiind spuse, sa revenim la planurile de viitor ale firmei din Woking. Care includ un rival pentru Porsche 911 (asadar, un model entry-level), o versiune cabrio a lui MP4-12C si, cireasa de pe tort, un urmas al fantasticului F1.

In privinta ultimului, speram doua lucruri: 1) sa fie contactat macar o data Gordon Murray; 2) sa se arate, odata pentru totdeauna, care este diferenta dintre un hypercar adevarat si un GT obez, exagerat de puternic (da, la Veyron ne refeream).

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed