Acasa » Stiri » Incitant: primele poze cu interiorul lui BMW Concept M5

Incitant: primele poze cu interiorul lui BMW Concept M5

Postat in 25 aprilie 2011
/
Comments are off for this post

Incet, incet, valul se ridica de pe cel mai nou model al bavrezilor. Un binevoitor a facut cateva fotografii cu interiorul, incuiat de altfel, al noului BMW Concept M5.

Cuvintele sunt de prisos aici, si tot ce era de stiut se stie deja asa cum am relatat si noi in stirile despre acest model.
Dar, totusi…

Din ce am putut observa in pozele aparute, schimbarile tin mai mult de impresia artistica la interior.

Volanul gros, prezinta cusaturile traditionale cu rosu si albastru, iar emblema BMW M Gmbh este prezenta la loc de cinste pe turometru. Vitezometrul este gradat pana la 330 Km/h, o viteza putin probabila pentru versiunea de serie, dar plauzibila pentru cele care vor fi preparate de tunerii obisnuiti cu modificarea rachetelor din Munchen.

Ornamentele din ceea ce pare aluminiu sunt la loc de cinste si ofera o atmosfera sobra a interiorului, asa cum se cuvine la orice model supersport deja, unde soferul/pilotul trebuie sa fie atent la drum.
Maneta schimbatorului de viteze este diferita de cea de pe versiunile normale ale Seriei 5, dar vine sa sublinieze faptul ca acest model este diferit de orice Serie 5…

Vom reveni cu mai multe detalii.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed