Acasa » Stiri » Audi Urban Concept, primele schite oficiale

Audi Urban Concept, primele schite oficiale

Postat in 10 august 2011
/
Comments are off for this post

Dupa ce am putut gasi pe net primele poze spion ale prototipului ce se plimba camuflat prin Berlin, am primit primele imagini cu schitele folosite de designerii Audi.

Audi Urban Concept este un automobil cu doar doua locuri (1+1) si are drept scop prezentarea unor modalitati noi de fabricare a viitoarelor automobile Audi folosind aliaje si materiale ultrausoare.

Habitaclul este fabricat folosind un polimer armat cu fibra de carbon (CFRP – carbonfiber-reinforced polymer), iar rotile de 21 de inci sunt necarenate.

Miniautomobilul este pus in miscare cu ajutorul a doua motoare electrice, folosite si la conceptele e-Tron, alimentate de la o baterie de acumulatori ce folosesc tehnologia Litiu-Ion.

La interior, cele doua locuri au o dispunere atipica.

Soferul are scaunul fix, dar poate regla pozitia pedalierului si a coloanei de directie, in timp ce pasagerul sta in oarecum in spatele sau, locurile nefiind in tandem.

Accesul se face facil datorita cupolei care culiseaza in spate exact ca la un avion de vanatoare din al Cel De-al Doilea Razboi Mondial.

Mai multe detalii vor fi disponibile pe masura ce ne apropiem de deschiderea oficiala a Salonului Auto de la Frankfurt.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed