Acasa » Stiri » SAB & Accesorii se intoarce… maine!

SAB & Accesorii se intoarce… maine!

Postat in 4 octombrie 2011
/
Comments are off for this post

Incepand de miercuri, 5 octombrie, pana duminica, 9 Octombrie, la Romaero Baneasa se va desfasura Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2011.

Potrivit organizatorilor, vor fi prezente autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, precum si presa de specialitate.
Cei interesati vor putea testa cele mai recente modele auto si, in premiera pentru salonul auto bucurestean, vor putea fi admirate si modele hibride.

Pe durata a 5 zile, spatiul expozitional (atat cel interior, cat si cel exterior), se va transforma intr-o veritabila arena pentru test-drive, demonstratii auto si teste pentru echipamente auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.


FRAS SAB Arena va fi punctul de atractie al evenimentului, aici avand loc teste si demonstratii auto, sustinute de Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) si Asociatia Asistentei Rutiere din Romania (A-CAR).

Programul de vizitare al SAB & Accesorii 2011 este:
Miercuri, 5 Octombrie – Sambata, 8 Octombrie intre orele 10.00 – 20.00;

Duminica, 9 Octombrie, intre orele 10.00 – 18.00.

Pret unui bilet de acces la salon este de 20 lei si contine un voucher fast-food in valoare de 5 lei.
Vizitatorii vor avea ocazia de a participa la tombola SAB&A 2011, premiul cel mare fiind un ATV Linhai Worker 4×4.

Costurile pentru parcare sunt de 10 lei/zi si includ tichet tombola SAB&A 2011 (250 de premii oferite de Pole Position: Trico, Cartech, Deta, Champion, Pennwalt, Polarchem, Carifil, General Electric).

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed