Acasa » Stiri » Corvette va incerca sa patrunda in inimile europenilor

Corvette va incerca sa patrunda in inimile europenilor

Postat in 9 noiembrie 2011
/
Comments are off for this post

Cu atatea masini sport de calitate in jurul nostru, e lesne de inteles de ce n-am avut ochi si pentru o legenda americana.

Totusi, situatia este pe cale sa se schimbe: potrivit unor informatii receptionate de GM Inside News, viitoarea generatie a lui Chevrolet Corvette va avea un look “europenizat�, derivat din actuala linie de design.

Nu suna extraordinar, nu? Evident, fiindca atat voi, cat si noi ne-am fi asteptat la ceva asemanator prototipului Stingray: o lama de otel cu roti, cu bosaje precum umerii lui Ronnie Coleman si o luneta din doua bucati, amintind de senzationalul C2.

In schimb, vom primi un C6 revizuit pe ici, pe colo, prin partile esentiale, a carui caroserie va ascunde o tehnica similara cu cea de azi. Respectiv, o arhitectura tehnica revizuita, nu complet schimbata, al carei principal punct de atractie va fi – ai ghicit – un V8 de 6,2 litri.

Dezamagit? Nu fi, deoarece am lasat la urma vestea cea buna: ca si Porsche 911, Corvette C7 va oferi, standard, o transmisie manuala cu sapte trepte. Ai la dispozitie pana la mijlocul lui 2013 sa te gandesti daca-ti merita sau nu atentia…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed