Acasa » Stiri » Audi A1 Quattro e liber pe strazi

Audi A1 Quattro e liber pe strazi

Postat in 21 decembrie 2011
/
Comments are off for this post

Cel mai mic model din gama Audi, A1, a primit un transplant de motor si transmisia Quattro pentru a deveni unul dintre cele mai puternice si performante automobile de clasa mica cu drept de circulatie pe drumurile publice.

Motorul turbo de doi litri produce 256 CP si un moment maxim de 350 Nm, suficient pentru a impinge micul glont alb pana la 245 km/h, dupa ce atinge prima suta de km/h in 5,7 secunde.

PEntru a atinge aceste performante, Audi A1 Quattro este dotat cu o cutie de viteze manuala cu sase rapoarte pentru mersul inainte.

Pentru a asigura egoul viitorului proprietar, Audi a personalizat exteriorul micului A1 prin modificarea grilei frontale, instalarea de lampi stop cu LED si a unui sistem de esapament dublu.

Oferit intr-o serie limitata la 333 de unitati, Audi A1 Quattro va fi disponibil intr-o singura culoare : Glacier White , iar la interior va avea tapiterie din piele Nappa, scaune sport, ornamente de culoare neagra,lacuite (gen piano black), sistem d eiluminare ambientala cu LED, sistem audio Bose si sistem MMI.

Suficiente gadgeturi pentru orice pasionat. Ramane de vazut care va fi pretul de vanzare, desi nu credem ca va fi un impediment

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed