Acasa » Stiri » Bentley EXP 9 F este prea urat pentru binele sau

Bentley EXP 9 F este prea urat pentru binele sau

Postat in 12 martie 2012
/
Comments are off for this post

Bentley EXP 9 F a fost, probabil, cea mai mare dezamagire a editiei 2012 a Salonului Auto de la Geneva. Primul SUV din istoria lui Bentley este doar un concept, dar, ca si emisar al unui viitor model de serie – apropo, evenimentul se va petrece in 2015 –, ne-am asteptat la ceva mult mai spectaculos. Si mai bine proportionat.

De fapt, ne-am asteptat la ceva a carei fata sa nu solicite o punga de hartie. N-am primit, dar, din fericire, se pare ca vom primi in viitor.

Potrivit celor de la “What Car?� – care au stat de vorba cu CEO-ul Bentley, Wolfgang Durheimer –, uriasul cu motor W12 va trece printr-un proces de redesenare, in urma caruia vor rezulta “proportii traditionale de SUV si suprafete mai putin retro�.

Intr-o traducere aproximativa, EXP 9 F (musai, trebuie gasit un alt nume) va pierde mina suferindului de Basedow in favoarea unui look mai ponderat, similar, probabil, cu cel al limuzinei Mulsanne.

Totodata, masina ar putea creste putin in dimensiuni, avand in vedere ca miliardarii din China, Rusia si Orientul Apropiat se dau in vant dupa chestii mari si incapatoare. Naturale sau nu…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed