Acasa » Stiri » Mercedes C 63 AMG, “dopatâ€? de HMS

Mercedes C 63 AMG, “dopat� de HMS

Postat in 10 mai 2012
/
Comments are off for this post

Cand accepti sa platesti vreo 80.000 de euro pentru a “dresa� un sedan de 457 CP, te alegi cu una dintre urmatoarele etichete: cea a unui individ cu porniri sinucigase sau cea a unui tip iscusit in spatele “covrigului�.

Primii nu ne intereseaza foarte tare, pentru ca a fi razuit de pe un stalp dupa o “talpa� de 200 m nu e o moarte glorioasa; in schimb, ceilalti sunt captivanti. Si asta pentru ca, dincolo de talentul demonstrat (speram noi intr-un cadru organizat), au sansa sa evolueze. Mai exact, au potentialul de a deveni clientii unui tuner precum HMS. Si mai exact: la un moment dat, chiar si 457 CP pot deveni insuficienti, drept pentru care C 63 AMG-ul – in caz ca nu ai realizat pana acum, despre el este vorba – aterizeaza in atelierele preparatorului din Malterdingen.

Aici, eroii vor avea de ales dintre trei programe diferite (toate includ bodykit-ul cu elemente din fibre de carbon, suspensiile KW, jantele Jade R de 19 inch si setul de frane supradimensionate): cel de marire a puterii la 625 CP (cuplu maxim: 805 Nm), cel de suplimentare a hergheliei cu 183 CP (cuplu maxim: 840 Nm) si cel… care trebuie ales, in urma caruia rezulta 690 CP si 876 Nm.

Acesta din urma nu e deloc un chilipir, doar kit-ul de supraalimentare (avand in prim-plan un compresor mecanic) costand, cu tot cu instalare, 27.780 de euro; pe de alta parte, dinaintea gloriei supreme, e doar un mic impediment…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed