Acasa » Stiri » KIA Pro_Cee’d: imagini oficiale

KIA Pro_Cee’d: imagini oficiale

Postat in 18 septembrie 2012
/
Comments are off for this post

Si… cam atat. KIA nu a vrut sa dezvaluie prea multe informatii, inainte de lansarea lui Pro_Cee’d de la Paris. Nici o problema: am facut noi rost de ele.

In primul si-n primul rand, trebuie spus faptul ca masina arata bine. Nesperat de bine. Totodata, emana tupeu prin toti porii, iar chestia asta e destul de rara la modelele din Orient. Nu e de mirare ca fabricantul coreean roade din cota de piata a niponilor cu aplombul unui card de piranha.

In al doilea rand, asiaticii au facut mai mult decat sa scoata, pur si simplu, portierele inferioare ale lui Cee’d. In stilul lui Opel si al sau Astra GTC, si-au dat silinta sa schimbe profilul masinii, aducand-ul mai aproape de cel al unui coupe. Intre noi fie vorba, genul asta de interes ajunge sa faca diferenta. Ba nu, ar mai fi atentia la detalii. Iar aici Pro_cee’d puncteaza din nou, cu baghetele cromate dintre calandru si faruri, ornamentele din jurul lampilor de ceata si redesenarea bumper-ului posterior.

In al treilea rand, vei avea ocazia sa-ti iei o KIA care nu doar latra, ci si musca. In afara propulsoarelor pentru familisti (diesel si pe benzina, cu puteri cuprinse intre 90 si 135 CP), va exista si un agregat turbo de doi litri, ce va livra, se spune, peste 220 CP.

In al patrulea rand… asteapta testul. Aici, pe i-Car, undeva prin 2013.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed