Acasa » Stiri » VW Cross Caddy se da catarator

VW Cross Caddy se da catarator

Postat in 2 octombrie 2012
/
Comments are off for this post

Macar de ochii lumii, si tot merita sa-l iei in calcul pe Volkswagen Cross Caddy.

Nu este nici primul, nici ultimul orasean cu aere de expert in supravietuire, dar are, totusi, ceva in plus: iti duce toata familia la munte. Pardon, la poale de munte.

La fel ca in cazul lui Polo, Golf sau Touran, plasticele de pe pasajele rotilor, zona inferioara a barelor de protectie si praguri nu protejeaza masina de cioturi. Sau bolovani. Sau orice altceva gasesti pe un drum forestier. Nu, rolul lor este pur decorativ. Ori, in cel mai bun caz, vor apara monovolumul de zgarieturi. In parcarile hypermarket-urilor.

Sigur, poti fi curajos si testa un povarnis neasfaltat, dar atentie: Volkswagen Cross Caddy nu are garda la sol mai mare, iar din dotarea standard lipseste tractiunea integrala (sistemul 4Motion este disponibil optional, la fel ca si transmisia DSG). In schimb, poseda jante de 17 inch, geamuri fumurii, culori speciale (aia din poze se numeste Viper Green, in caz ca te-a sedus) si un habitaclu cu multa piele.

Asa ca sfatul nostru este urmatorul: fa cu el ce ai fi facut si cu alt Caddy. Respectiv, umple-ul cu copii (sau tovarasi de pahar) – MPV-ul lui VW poate transporta pana la sapte pasageri – si plimbati-va prin Sinaia. Nu urca mai mult, ca s-ar putea sa fii intrebat de ce nu mergeti la Babele…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed