Acasa » Stiri » RANGE ROVER VELAR Familia se extinde

RANGE ROVER VELAR Familia se extinde

Postat in 23 februarie 2017
/
Comments are off for this post

 

1 Martie. Să treceți data în calendar. Și nu doar că e ziua femeii, deși e și asta o ocazie destul de importantă (dacă tot am ajuns aici vă amintesc să nu uitați să vă recompensați reprezentantele sexului frumos din viața voastră cu mărțișoare, flori și o cină în oraș). Însă 1 Martie 2017 va fi de asemenea ziua în care Range Rover va prezenta un model nou-nouț, care să rivalizeze cu Audi Q5, BMW X3, Porche Macan și Jaguar F-Pace. Noul model, numit Velar, se dorește a umple golul aflat momentan între Evoque și Range Rover Sport.

Nu au apărut foarte multe date despre Velar până acum, însă din puținele leak-uri știm că împarte șasiul cu F-Pace, deloc surprinzător, având în vedere că ambele mărci sunt deținute de Tata Motors. Din puținele poze apărute până acum (una singură oficială până acum, mai exact) putem vedea că va avea un plafon panoramic (neconfirmat dacă va fi dotare standard, posibil să nu), iar în centrul consolei se poate distinge ușor sistemul de infotainment, cu un display măricel chiar.

rrvelarteaseimage220217

Nici prețul nu a fost confirmat, însă plasarea între Evoque și Sport indică un posibil preț în jurul sumei de 40.000 -> 45.000 Euro. Rămâne de văzut, însă acum chiar putem aștepta nerăbdători 1 Martie.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed