Acasa » Stiri » Aston Martin și Red Bull dau aripi seriei Vantage

Aston Martin și Red Bull dau aripi seriei Vantage

Postat in 22 februarie 2017
/
Comments are off for this post

 

focus RS interior 2

Haideți să facem un mic experiment și să ne gândim puțin la James Bond. Nu o să fie greu. Care sunt primele 3 asocieri pe care le faceți? Stil? Eleganță? Frumusețe (Ladies, puțin ajutor aici)? Probabil că sunt multe altele, dar să ne concentrăm pe acestea momentan. Și acum întrebarea simplă: ce mașini conduce de regulă? Aston Martin. Acum citiți mai sus asocierile. Se potrivesc, nu? Match made in Heaven.aston-martin-vantage-rbr-editions-15486-1-P

Departamentul de personalizare Aston Martin (numit pur întâmplător “Q design by Aston Martin”, fără nicio asociere cu celebra serie de filme) au lansat o ediție limitată a modelului Vantage în colaborare cu… da, scrie și în titlu, Red Bull Racing, adresat pasionaților Formula 1. Acest pachet vine cu alterări ale unor componente ale mașinii, printre care nu se află motor, eleron sau anvelope slick pentru circuit.

17_01009_vh260_rbr_c_v01_headrest

Aveți insă de ales între 3 culori, dintre care doar una este standard (Mariana Blue), iar celelalte două sunt opționale (Tungsten Silver sau albastru satinat). Caroseria a primit cadou o grilă și un difuzor din fibră de carbon, etiere de frană galbene și logo-ul Red Bull Racing cusut in tetiere. De asemenea, dacă nu v-ați hotărât până acum, puteți să și alegeți a cui semnatură să o aveți pe praguri, asa că o să fie o luptă între Daniel Ricciardo și Max Verstappen, în urma căruia va fi declarat câștigător cel care a strâns cele mai multe semnături (neconfirmat încă pe ce au pus pariu).

17_01009_vh260_rbr_c_v01_sill_plate_updateTot acest exercițiu se limitează strict la partea de design, asă că performanțele mașinii nu au fost alterate deloc. Sau poate că acele poate 700 de grame salvate de grilă și difuzor vor face toată diferența, who knows.

Prețul nu a fost confirmat, insă având în vedere că vor fi produse doar 20 de exemplare, iar prețul mașinii standard poate fi fie 112.000 EUR (motorizarea V8 de 4.7L) sau 163.000 EUR (cu motorul V12 de 6.0L), putem estima un preț de achiziție de cel putin 200.000 EUR.

Va merita un asemenea preț acest “upgrade”? Raspunsul logic este clar nu. Dar nimeni nu va cumpăra un Aston din considerente logice. Niciodată.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed