Acasa » Stiri » Dacia prezinta noul Duster

Dacia prezinta noul Duster

Postat in 30 august 2017
/
Comments are off for this post

de DG

Profitand de faptul ca Salonul Auto de la Frankfurt se apropie cu pasi repezi, Dacia a dezvaluit primul set de fotografii destinat publicului, precum si un set initial de informatii.

Tinand cont de succesul inregistrat, cu peste 1 milion de unitati vandute, noul Duster promite sa isi mute clientii intr-o noua clasa, nemaifiind vorba despre un SUV ieftin, care se lupta  cu cele mai ieftine pozitii din piata.

Din setul initial de poze se observa mult mai multe detalii de design, ceea ce denota faptul ca au marit publicul-tinta.

Farurile au fost dotate cu lumini de zi ce beneficiaza de tehnologie LED, in timp ce lampile din spate par a fi dotate, de asemenea, cu tehnologie LED.

Caroseria musculara pare a fi inspirata, daca nu partial imprumutata, de la fratele de grup Kadjar.

In bara spate se observa senzorii cu ultrasunete destinati asistarii parcarii cu spatele, dar, tinand cont de cei de pe colturi, putem presupune ca noul Duster va beneficia de un sistem de asistenta a unghiului mort.

Tot din poze, in care avem, cel mai probabil, un model varf de gama, se observa rotile dotate cu jante mai mari, de 17 inci, cu un design nou si, se pare, va exista posibiliatea utilizarii unor jante de 18 inci, dar acum este doar un zvon neverificat.

In momentul de fata nu avem alte detalii, dar vom reveni cu mai multe informatii de la Salonul Auto de la Frankfurt.

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed