Acasa » Eco » Honda confirma – viitorul model urban electric se va numi “e”

Honda confirma – viitorul model urban electric se va numi “e”

Postat in 8 mai 2019
/
Comments are off for this post

de DG

Dupa ce au prezentat conceptul initial Honda Urban EV la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017 , unde l-am admirat “pe viu”, niponii au avansat de la concept-car la “proof of concept” si a prezentat Honda e Concept la Salonul Auto de la Geneva din acest an.

In cei doi ani scursi de la prima prezentare, inginerii niponi au realizat un automobil care este “95% identic cu varianta de serie”, fiind foarte aproape de cel pe care-l vor primi viitorii cumparatori.

Versiunea finala va fi prezentata in vara acestui an si va putea fi cumparata undeva pe la sfarsitul anului.

Trenul de rulare nu este in totalitate cunoscut, dar se pare ca va oferi o autonomie de aproximativ 200 Km, iar puntea motoare va fi cea spate. Nu sunt cel mai sigur de asta, dar o lasam asa cum a picat.

Incarcarea bateriei de acumulatori se va putea face in aproximativ 30 min la un sistem de incarcare rapida, suficient pentru utilizatorii care vor folosi acest automobil pentru rute urbane uzuale.

Sunt curios daca modelul de serie va pastra camerele video care inlocuiesc oglinzile retrovizoare. Ar fi tare dragut.

Si mai dragut ar fi sa aflam la ce pret va fi disponibil si ce sisteme de incarcare va folosi. Asta o spun in nume propriu, pentru ca este unul dintre cele mai interesante modele pentru uzul propriu al stiristilor i-Car.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed