Acasa » Stiri » Kia Sorento 2019: pana in iad si inapoi  

Kia Sorento 2019: pana in iad si inapoi  

Postat in 3 decembrie 2017
/
Comments are off for this post

de DG

Asta e titlul dat de Kia Motors America noului clip video de promovare a celei mai noi versiuni a SUV-ului Sorento.

Aici vorbesc din experienta, pentru ca si eu am ales acest model pentru mine, asa ca stiu ce zic.

Din punctul meu de vedere, Kia Sorento este cea mai buna optiune pentru oamenii normali care cauta un SUV nou, cu un design actual si performante foarte bune, fara sa amaneteze apartamentul in care locuiesc.

Kia Motors America a ales Salonul Auto de la Los Angeles pentru lansarea noului Sorento. Care nu este, de fapt nou, ci doar un face-lift.

Lista modificarilor, pe care o gasiti si in prezentarea acestuia de la Salonul Auto de la Frankfurt, unde i-Car a fost in calitate de presa auto independenta, nu este prea lunga. Este greu sa imbunatatesti un produs care este bun inca de la lansare…

La noutati mentionam: o noua cutie de viteze automata cu 8 trepte, volanul redesenat, un sistem multimedia compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, sistem de incarcare a telefoanelor prin inductie, faruri cu LED (adio Xenon!),stopuri redesenate, un  sistem de monitorizare a activitatii soferului, care afiseaza o ceasca cu cafea cand detecteza un stil de condus asociat oboselii, si un sistem audio de la Harman Kardon. A, si un nou bloc de comenzi pentru instalatia de climatizare. Si…cam atat.

 

In plus, pentru cei care au regretat crossover-izarea noului Sorento (prima generatie era, de fapt , un Mitsu Pajero recarosat), Kia Motors America a decis sa-i puna niste gume mai de Doamne ajuta (!) si l-au aruncat in poarta iadului. La propriu.

 

Pentru cine nu stie, Hells Gate este o un traseu de off-road extrem din Moab, Utah, unde doar putine modele off-road reusesc, iar producatorii folosesc ocazia pentru a demonstra capacitatile modelelor comercializate.

Kia Sorento este unul dintre ele.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed