Acasa » Stiri » Infiniti prezinta noul QX80

Infiniti prezinta noul QX80

Postat in 17 noiembrie 2017
/
Comments are off for this post

de DG

Ma rog, nou ca design, pentru ca, in rest, e acelasi Patrol mai scump. Iar asta vine de la un fan Infiniti.

Adica, hai s-o luam cu inceputul.

Caroseria este identica cu cea a modelului lansat acum 7 (sapte!!) ani in urma. Interiorul este cvasi-identic, doar cu niste mici detalii si ajustari.

La exterior au aparut elementele de fibra optica din faruri si lampile stop, inspirate de Inifniti QX80 Monograph Concept.

Motorul este acelasi behemoth de 5.6 litri care scoate la bataie vreo 400 CP, iar asta nu stiu daca este cel mai bun lucru. Sa ne gandim ca noul Lincoln Navigator scoate 450 dintr-un EcoBoost de 3.5 litri… doar ca asta nu conteaza cand te invelesti cu camila in tari unde benzina e mai ieftina decat apa de ploaie.

Evolutia tehnologica vine de la partea de infotainment, unde Infiniti a adus QX80-ul prin 2015, adaugand un ecran de 8 inci in locul celui de 7 inci si o rezolutie ceva mai buna…

Repet, sunt fan Infiniti, iar autobuzul QX80 imi este drag, dar, pentru a fi o optiune in piata SUV-urilor de lux full size trebuie sa se bata cu Range Rover, Mercedes-Benz GLS, Lincoln Navigator si Cadillac Escalade, iar asta nu-I prea iese. Lexus LX este o mizerie, din punctul meu de vedere, asa ca nu-l iau in considerare. Dar, odata cu noul LX, se pare ca situatia va fi altfel, mai ales daca tin cont de faptul ca noul Lexus LS m-a lasat masca la Frankfurt. Iar eu urasc Lexus…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed