Acasa » Eco » Mercedes-Benz vrea sa fie, din nou, in nou centrul atentiei la Pebble Beach

Mercedes-Benz vrea sa fie, din nou, in nou centrul atentiei la Pebble Beach

Postat in 7 august 2017
/
Comments are off for this post

Concursul Pebble Beach Concours d’Elegance s-a transformat intr-un restrans show auto inainte de asteptatele show-uri de la Frankfurt sau Paris, unde producatorii auto de prima clasa se straduiesc sa-si poata prezenta noile concepte. Nu este un obicei vechi, e bine stiut faptul ca de cativa ani acesti producatori se invart pe langa oamenii plini de bani de la Pebble Beach pentru a-i determina sa cumpere o masina de ultima generatie.

Directorul de design de la Mercedes, Gorden Wagener, ne face cunoscut printr-un videoclip  pe Instagram planul de a prezenta noul model Mercedes Maybach la Pebble Beach, anul acesta. Anterior, compania a mai lansat conceptul modelului Vision Maybach 6, in cadrul aceluiasi eveniment, in 2016. Cel mai probabil, anul acesta pe 20 august, vor aduce varianta decapotabila a modelului Maybach 6, insa nimic nu este cert.

Vehiculul electric prezentat anul trecut producea un total de 738 cai putere prin cele patru motoare electrice, luandu-si energia dintr-o baterie amplasata sub podea, fiind capabila de sprinturi de la 0 la 60 de mph in mai putin de 4 secunde in timp ce media parcursa este de vreo 200 de mile. Cupe-ul lucios de 5,63m  lungime care statea pe roti de 24 de inci intentiona parca sa-si etaleze calitatile, dand la o parte concurenta (nici nu s-ar fi putut altfel la proportiile lui), iar grila cromata ii dadea un plus de eleganta, aducand cu benzile subtiri de la costumele de lux.

Descrierea modelului Maybach 6 a fost necesara, intrucat noul model va prezenta multe din elementele sale de design si structura, cu un interior asemanator cu cel al navelor spatiale din Star Trek.

Ce ramane de vazut este daca Mercedes-Maybach va lansa o serie de cabrio.Cu decapotabila clasa S deja pe piata ar putea fi mai usor pentru producatorul german sa dezvolte un model (si) mai luxos pornind de la aceasta.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed