Acasa » Stiri » Noul Cayenne a fost „scapat” pe internet

Noul Cayenne a fost „scapat” pe internet

Postat in 29 august 2017
/
Comments are off for this post

de DG

Stim ca mai sunt cateva ore pana la prezentarea oficiala a noului Cayenne, dar nu ne-am putut abtine, asa ca, voila: primele poze cu noul Cayenne.

Pentru cei care vor sa participe la lansarea oficiala, trebuie sa satepte pana la ora 15:00 si sa intre pe site-ul media oficial al Porsche.

 

Noul Cayenne imprumuta linii de design de la fratele mai mic, Macan, in ceea ce priveste partea frontala si profilul, in timp ce spatele este influentat puternic de Panamera.

La fel si interiorul, care beneficiaza de noul design minimalist/tehnofil intalnit la Panamera.

Butoanele sunt metalice, cel putin cele rotative, cum ar fi cel pentru controlul volumului intalatiei audio, iar navigatia este pozitionata in campul vizual al soferului/pilotului/parintelui transportator de copii la scoala.

Ce am observat la interior? Cel putin din poze se pare ca nemtii au renuntat la plasticul „glossy” si la tapiteriile „tipatoare”, care le-au facut probleme.

Pentru cei care au deschis televizorul mai tarziu, trebuiementionat ca cei de la Porsche au fost dati in judecata pentru ca aveau bordurile prea lucioase, iar asta a fortat multi proprietari sa cumpere ochelari de soare pentru a compensa aceasta stralucire neintentionata.

Astfel, posesorii de modele Porsche al caror interior era echipat in finisarile  Cognac, Luxor Beige,  Platinum Grey, Natural Brown  si Sand Beige, au zis ca nu e ok sa plateasca pentru ochelari de soare, astfel ca au dat in judecata producatorul german. Care a ajuns la o intelegere in afara tribunalului si a stabilit compensatiile:

  • 50 USD pentru posesorii de modele produse intre 2007 si 2010;
  • 75 USD pentru posesorii de modele produse dupa 2016;
  • 175 USD pentru modelele produse intre 2011 si 2016.

Acum, intre noi fie vorba, sa dai 100.000 USD pe o masina si sa te plangi de o pereche de ochelari e un pic aiurea, dar astia-s americanii…

Revenind la Panamera, noul model este frate geaman cu Audi Q7 si cu viitorul Touareg, impartind platforma MLB a grupului Volkswagen.

Motorizarile de inceput vor include un V6 si un V8 pe benzina, precum si o versiune hibrida,  iar daca vor fi doritori de diesel, acestia vor avea de asteptat, in momentul de fata nefiind niciun motor diesel anuntat.

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed