Acasa » Stiri » Porsche Panamera Sport Turismo, in productia de serie(?)

Porsche Panamera Sport Turismo, in productia de serie(?)

Postat in 5 octombrie 2012
/
Comments are off for this post

Tot la capitolul surprize, trebuie neaparat sa o includem si pe asta: Porsche se gandeste sa introduca prototipul Sport Turismo in productia de serie. Wow. Si noi care credeam ca l-a adus la Paris doar pentru arata ca poate.

In fine – sustinem, la randul nostru, o atare decizie, fie doar si pentru simplul fapt ca masina arata mult mai bine decat Panamera.

Din cate ne transmit cei de la Automotive News, se pare ca Panamera Sport Turismo a primit suficiente aplauze la salonul parizian pentru ca Bernhard Maier, membru al board-ului Porsche AG, sa declare ca devine din ce in ce mai sigur ca vom construi o asemenea masina.

Acuma – conceptul avea o motorizare hibrida, care se lauda cu niste cifre foarte interesante: 416 CP, 0-100 km in sase secunde, 300 km/h viteza maxima si un consum mediu de sub 3,5 l/100 km (bateria litiu-ion de 9,4 kWh permitea inclusiv rularea in modul full-electric, pe o distanta de maximum 30 km).

Va ajunge si ea in serie, ramane de vazut; in schimb, un lucru e cert: Panamera Sport Turismo va fi dedicata, cu precadere, clientelei din SUA, China si Orientul Apropiat. Asa ca n-are voie sa se prezinte fara o mana de V8-uri murdare. CLS Shooting Brake, pazea…

Sursa: Automotive News

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed