Acasa » Stiri » Lamborghini Aventador cu patru locuri, in drum spre Geneva

Lamborghini Aventador cu patru locuri, in drum spre Geneva

Postat in 17 octombrie 2012
/
Comments are off for this post

Salonul Auto de la Paris e inca in plina desfasurare (apropo, mai sunt patru zile pana cand se inchide), insa lumea a inceput deja sa vorbeasca despre ceea ce vom vedea la Geneva.

Iar lungul sir de zvonuri are un start promitator: Lamborghini pregateste o versiune cu patru locuri a lui Aventador, cunoscuta sub apelativul Aventador GT.

Stim la ce te gandesti: nu era mai simplu sa prezinte o versiune de serie a lui Estoque? Just, insa nu e mai putin adevarat ca Estoque are un aer destul de conventional. Coupe de lux cu patru usi, cu motor fata si tractiune integrala – cam de cate ori ai auzit definitia asta in ultima vreme? Cu siguranta, nu o data, iar Lamborghini exact asta nu e: clasic, anticipant, supus trendurilor.

Nu, Lamborghini trebuie sa-ti indoaie mintea de fiecare data si, la Geneva, te va obliga sa procesezi un Aventador cu ampatament alungit si interior cu patru locuri. Mai exact, un bolid cu usite “suicide� si doua scaune ocazionale, pozitinate la o palma de monstruosul V12.

Designul exterior va suferi si el cateva modificari, astfel incat sa devina mai pacifist decat al supercar-ului cu doua locuri; in schimb, este de asteptat ca performantele sa fie similare cu cele afisate de Aventador. Il mai vrei pe Estoque?

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed