Acasa » Stiri » Opel vrea (si) un Adam cabrio

Opel vrea (si) un Adam cabrio

Postat in 17 octombrie 2012
/
Comments are off for this post

Adam este, fara doar si poate, cel mai apetisant mini produs vreodata de Opel si, totodata, una dintre cele mai simpatice solutii urbane.

Asta nu inseamna, pe de alta parte, ca appealometrul nu poate fi dat peste cap. Cum? Cu o versiune cabrio, fireste.

Potrivit surselor Auto Express, decapotabila de buzunar va fi lansata peste un an si va purta semnatura celui care a creionat si designul lui Adam: Mark Adams. Azi, britanicul este seful desenatorilor de la Cadillac si Buick, insa pe Adam Cabrio il conturase cu mult inainte sa ajunga in “State�.

Cel mai probabil, masina se va prezenta cu un plafon in stilul lui FIAT 500C, in care doar partea centrala, realizata din material textil, se strange deasupra portbagajului. Pare o solutie ieftina si… chiar asa si este, insa nu te grabi sa dai din maini a lehamite: deoarece “peretii� cabinei raman in picioare, rigiditatea structurala nu va avea de suferit.

In plus, spatiul pentru pasageri si bagaje va fi similar cu al coupe-ului; totusi, aceste avantaje isi au pretul lor. Vreo 3.000 de euro, mai exact.

Cam cu atat se asteapta sa coste mai mult cabrioletul, in comparatie cu fratele sau acoperit. Piperat? Inseamna ca nu ti l-ai permis din capul locului…

Sursa: Auto Express

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed