Acasa » Stiri » Urmeaza la Geneva: Bentley Flying Spur

Urmeaza la Geneva: Bentley Flying Spur

Postat in 21 februarie 2013
/
Comments are off for this post

Bentley a prezentat primele imagini oficiale cu noua generatie a sedanului Flying Spur.

Designul exterior arata inrudirea cu Bentley Continental GT si preia elemente de design de la fratele mai mare, Mulsanne.

Partea frontala a primit lampi cu LED, in timp ce caroseria a fost usurata cu 50 de kilograme prin folosirea materialelor usoare precum aliajele de aluminiu, pentru capota motorului si aripile din fata, sau materiale compozite, pentru portbagaj.

Interiorul este complet nou si arata inrudirea cu Continental GT, cu deosebirea ca are 4 locuri adevarate si confortabile.
Ocupantii locurilor din spate beneficiaza de cele mia intersante jucarii daca se opteaza pentru varianta Multi-Media , care doteaza habitaclul cu o memorie interna cu capacitatea de 64 Gb, doua monitoare cu diagonala de 10 inci si o telecomanda cu ecran tactil care permitea cestora sa controleze o varietate de sisteme interioare.

La lansare, Bentley Flying Spur va putea fi echipat cu binecunoscutul motor W12, de 6 litri, care produce 625 CP si 800 Nm ce ajung pe asfalt prin intermediul unei cutii de viteze automate cu 8 trepte si a unui sistem inteligent de tractiune integrala.
Acesta poate accelera de la 0 la 100 km/h in 4,6 secunde si continua sa faca acest lucru pana atinge viteza maxima de 322 Km/h.
Preturile nu au fost anuntate, dar vor fi, cu siguranta, cu sase cifre.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed