Acasa » Stiri » E oficial: noul Jeep Cherokee

E oficial: noul Jeep Cherokee

Postat in 25 februarie 2013
/
Comments are off for this post


Detaliile sunt putine, dar imaginile fac cat o mie de cuvinte.

Fiecare!
nu vom pica in plasa comentariilor vizavi de aspectul discutabil, dar vom aminti ca primul automobil modern care a spart farurile in elemente dispuse pe verticala a Fost Fiat Multipla, decretat ca fost catalogat oribil.
Mai nou, s-au schimbat gusturile, Nissan Juke fiind un hit, in timp ce Citroen pregateste un aranjament similar pentru noul C4 Picasso.
Revenim la americani.
Jeep a decis sa retraga actuala generatie, care parea ca s-a nascut imbatranita, si a lansat un nou model pregatit sa faca fata noilor provocari.
In primul rand celor economice, pentru ca traim in cea mai adanca criza economica a ultimilor 70 de ani, iar fiecare ban conteaza.
Noul Jeep Cherokee este laudat de oficialii Jeep, ca fiind cel mai economic Cherokee de pana acum, consumul sau de combusitbil fiind redus cu mai bine de 45% fata de cel al actualei generatii!
Motorizarile, desi nu au fost anuntate si doar speculam, vor fi, cel mai probabil, un V6 pe benzina alaturat unui patru cilindri de 2,4 litri, pentru americani, unde benzina este mai ieftina decat apa minerala, in timp ce pentru oamenii normali, adica europeni, se pare ca se pregateste echiparea cu motoare de 2, respectiv 3 litri, pe motorina.

Care vor veni, cel mai probabil, din banca de organe a grupului Fiat.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed