Acasa » Stiri » Lamborghini Gallardo de la Anderson Germany

Lamborghini Gallardo de la Anderson Germany

Postat in 16 decembrie 2010
/
Comments are off for this post

Daca-ti apare naluca asta in retrovizoare, da-te la o parte chiar de strangi in maini un volan de Porsche: desi pare “doar� un Gallardo cu un kit de caroserie smecher, herghelia de sub capota numara cu 40 de capete mai mult decat cea a lui LP560-4.

Asadar, avem de-a face cu un Lamborghini de 600 CP vopsit intr-un alb orbitor – de unde si numele “White Edition� –, semnat de catre unul dintre cei mai activi tuneri actuali: Anderson Germany. Baietii astia modifica aproape orice, de la SUV-uri Audi si BMW la sedan-uri Mercedes si muscle-car-uri Dodge; totusi, ceea ce-i scoate cu adevarat in evidenta este faptul ca, la intervale mai mult sau mai putin regulate, ne atrag atentia cu cate o creatie deosebita.

Este si cazul bolidului de fata care, pe langa motorul puternic si look-ul fioros (vezi sorturile evazate, diffuser-ul aerodinamic si rotile dolofane cu jante de 20 de inch), se mandreste si cu o masa proprie mai mica decat cea a masinii originale (22 kg, mai precis, gratie instalarii unei evacuari sport custom). Zuperr…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed