Acasa » Stiri » Chevrolet Camaro de la Speed Box

Chevrolet Camaro de la Speed Box

Postat in 26 ianuarie 2011
/
Comments are off for this post

SUA e plina de tuneri pregatiti sa transforme pony-car-ul Chevrolet intr-o supermasina cu acte in regula, insa noi, europenii iubitori de sportive americane, nu avem prea multe solutii la dispozitie.

Una dintre ele este preparatorul german Speed Box care, recent, a prezentat un nou kit dedicat lui Camaro SS.

Produsul rezultat in urma operatiunii de modificare, ale carui linii le poti admira in fotografiile de mai jos, a primit numele de “Black Cat� si, judecand dupa datele tehnice, ne gandim ca va fi cu ghinion pentru destui contracandidati la titlul de detinator al celei mai rapide masini din cartier. Sub capota intunecata ca un cer de noiembrie, tipii de la Speed Box au instalat o versiune supraalimentata a V8-ului de 6,2 litri, ce dezvolta 625 CP – cu 193 CP mai mult decat propulsorul standard.

Nemtii n-au apucat inca sa testeze performantele masinii, asa ca nu-ti putem spune exact “cat prinde la ora�; in schimb, te putem informa ca ai nevoie de 8.999 de euro pentru a cumpara kit-ul de motor. Si de 999 de euro pentru evacuare. Si de alti 1.802 de euro pentru suspensiile sport. Si de inca 3.999 de euro pentru jantele Rhino de 22 de inch. Oh, si sa nu uitam de vopsea, care umfla factura cu alti 3.500 de euro.

Ce, credeai ca daca e american, e si ieftin?

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed