Acasa » Stiri » Rolls-Royce Phantom EW de la Wald International

Rolls-Royce Phantom EW de la Wald International

Postat in 31 ianuarie 2011
/
Comments are off for this post

Exista un unghi din care masina asta le face pe toate celelalte sa se simta atat de prost, incat le determina sa-si stinga farurile si sa se ascunda in garaje.

Iar daca tu nu te-ai simtit un pic mai mic admirandu-i posteriorul din semi-profil, inseamna ca ai o mina de diamante in Africa de Sud si un Maybach Exelero pe care nu ti-e teama sa-l folosesti.

Serios vorbind – un Rolls-Royce Phantom Extended Wheelbase semnat de Wald International este, de la conceptul Maybach incoace, cel mai fascinant obiect cu roti de care n-ai vrea sa te apropii prea tare. Iar meritul niponilor este cu atat mai mare cu cat au folosit minimul de solutii pentru transforma mijlocul de transport al miliardarului obisnuit in limuzina lui Bruce Wayne: un set de jante de 24 de inch (botezate Renovatio), o pereche de sorturi evazate si un eleron discret montat pe capacul portbagajului.

Motorul V12 de 6,75 litri dezvolta aceiasi 453 CP si 720 Nm, insa cui ii pasa: pentru noptile in care lumea buna va striga dupa Batman, comanda (in secret) un Exelero…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed