Acasa » Stiri » Lamborghini Aventador LP900, by DMC

Lamborghini Aventador LP900, by DMC

Postat in 21 septembrie 2012
/
Comments are off for this post

Da, in continuare credem ca un V12 de 700 CP e mai mult decat suficient pentru a arata cine e seful; pe de alta parte, nu negam anumite situatii. Gen trage langa tine un Ferrari F12 Berlinetta si-ti arata semaforul.

In atari situatii, e bine sa te bazezi pe o rezerva. Tocmai de aceea, recomandam sa-ti duci Aventador-ul la DMC.

Baietii astia le-au cam facut pe toate, asa ca nu ne mira cifra lipita de indicativul LP. Cei 900 CP, oferiti in cadrul programului “Molto Veloce�, au rezultat in urma unor modificari destul de importante, printre care montarea a 12 clapete de acceleratie individuale, recalibrarea ECU-ului si montarea unui sistem de evacuare din titan (ultimul are numai 3,4 kg, fiind de fix 10 ori mai usor decat teava instalata pe modelul de serie).

Din afara – si de la distanta –, bolidul lui DMC poate fi usor de recunoscut datorita bodykit-ului tipator si rotilor cu jante speciale, ce-l vor ajuta sa atinga viteze de-a dreptul obscene (tunerul nu le-a dezvaluit, dar masina normala poate rula cu 350 km/h); la fel de obscen, insa, este si pretul programului.

Elementele de caroserie costa 25.000 de euro, modificarile aduse habitaclului adauga 10.000 de euro, iar rotile umfla factura cu alti 10.000 de euro. La naiba, doar evacuarea din titan costa 5.500 de euro. Pe de alta parte, ti-ai permis un Aventador…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed